Diensten

Alles kan

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in heel Nederland.

Onze diensten bestaan uit sloopwerken, koppen snellen , betonboor- en zaagwerken , elektra  fraisen, fraisen van vloerverwarmingen, luchtboringen , verlijmen van stekeinden en chemische verankeringen in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in lastige klussen. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.Wij zagen in beton tot een diepte van 74 cm. met de hydrolische pentruder wandzaag of tot 35 cm. diepte met de elektrische wandzaag. Ook boren wij  grotere  diameters.

Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden welke wij u graag zullen doen toekomen. Indien u nog meer speciale wensen heeft, kunt u ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met u, voor een passende oplossing zorgen.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-30383804